Satoko Kitahara, gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met je vriendinnen zelf van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, gaan zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat doen we allemaal?
Onze activiteiten
staan in het teken van uitdagende activiteiten waarbij je zoveel mogelijk buiten bent en samen veel plezier maakt.

Omdat wij een waterscoutingroep zijn komt dit regelmatig in ons programma terug en verder doen we zeer uiteenlopende dingen. Zo lopen of varen de meiden de ene keer een speurtocht, de andere keer gaan ze kamperen en leren ze hoe ze op vuur kunnen koken. Ze kanoën en zeilen, knutselen of helpen op de stadsboerderij met het onderhoud van de tuin. En boven alles maken ze vriendinnen en leren vaardigheden zoals bijvoorbeeld samenwerken waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscouting groep voor meisjes. We zijn opgericht in 1963 en zorgen dus al ruim 50 jaar voor uitdagende activiteiten voor meisjes.
Is uw dochter tussen de 5 en 21 jaar? dan is ze van harte welkom om met ons mee te doen.

Meer weten? Of drie keer gratis meedoen?

Neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) en spreek af dat je dochter bij de speltak van jouw keuze de eerste drie keer gratis mee komt doen. Op deze manier kan ze goed beleven wat scouting is voordat ze defintief lid wordt.

Foto's

Hieronder staan de foto's uit ons Facebook album. Dit is maar een kleine selectie foto's. Wil je de rest ook zien? Kijk dan op onze fotopagina.

Nieuws

Facebook Pagelike Widget