van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Steun ons!

Onze Scouting Satoko Kitahara is een groep die werkt met louter vrijwilligers.

Help ons een handje: word sponsor!

Hoe kunt U ons sponseren?

Helpen of ondersteunen kan op diverse manieren, in de vorm van financiële middelen, het doneren van goederen of het helpen bij klusjes die gedaan moeten worden. De geboden hulp verdient een mooi plekje op onze website. Heel simpel maar wel doeltreffend. En voor zowel bedrijven als individuen heeft de belastingdienst een speciale aftrekpost voor sponsoring en giften.

Financieëel

Financieel
Financiële sponsoring kan via giro NL70INGB0002977242 ten name van Vereniging Scouting Satoko Kitahara. Zo hopen we voor de renovatie een aantal donaties te krijg van bedrijven en fondsen.

Overig

Heeft u een eigen idee voor sponsoring? Neem contact met ons op, wellicht zijn wij er heel blij mee.

Vriendenloterij

Kent u de vriendenloterij? Met deze loterij maakt u wekelijks kans op vele mooie prijzen. En u kun onze groep nog steunen ook!

Om mee te spelen klikt op onderstaand logo. Kies “speel mee” en selecteer “ik speel mee voor mijn favoriete vereniging”.
Zo helpt u onze groep jaarlijks aan een bedrag per lot!

Speelt u al mee in de vriendenloterij? Neem dan contact op met de loterij en laat  Scouting Satoko Kitahara als uw goede doel registreren.

Sponsorkliks

Door uw webinkopen via onderstaande knop te doen gaat een deel van het bedrag naar ons.

Periodieke gift

Onlangs is de regelgeving rondom giften en belastingaftrek veranderd. Een gift aan een ANBI kun je aftrekken bij de aangifte van je inkomstenbelasting, bij een gift aan een SBBI (een reguliere Scoutinggroep) kan dat niet. Het is wel mogelijk

Wat geven wij terug?

Wat geven wij terug?
Afhankelijk van uw wensen en de ondersteuning die u levert, kunnen wij op diverse manieren iets voor u terugdoen:

Exposure
Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een vlag of reclamebord van uw organisatie (indien aangeleverd). Ook kan uw naam aan een activiteit gekoppeld worden.

Website exposure
Op onze website kan uw logo vermeld worden.

Leveren van tegen dienst
Het leveren van tegen diensten is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een dagje teambuilden met uw familie / collega’s, die wij voor u kunnen verzorgen.

Wilt u sponsoren?
Wilt u, namens uzelf of een organisatie, ook iets voor Scouting Satoko Kitahara betekenen? Stuur een e-mail naar info@satokokitahara.nl of bel met Mireille van der Heiden 06-10923620.