van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Vind jij ook dat onze Tessa een echte Haagse Held is? Stem dan nu op haar.

HR_Spotlight_TessaVanOosten_0360
Helden, ze zijn er niet alleen in films of in tijden van rampen… ze zijn overal. Mensen die bereid zijn om hun krachten in te zetten voor anderen, zonder daar iets voor terug te verwachten. Deze helden herken je niet aan een wapperende cape of mysterieus masker. Het zijn de verborgen helden van Den Haag. Vaak op de achtergrond, zetten deze vrijwilligers zich belangeloos in voor anderen. Gemeente Den Haag is, in samenwerking met PEP en hotel Ibis Den Haag City Center, op zoek gegaan naar deze verborgen Haagse Helden.
Haagse vrijwilligersorganisaties konden afgelopen maand hun beste vrijwilliger nomineren voor de titel ‘Haagse Held van het jaar’. Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze Tessa van Oosten door is naar de laatste ronde!

Stem op Tessa en win!

Het publiek bepaalt uiteindelijk welke vrijwilliger met de titel ‘Haagse Held van het Jaar’ naar huis gaat. Daarom vragen we iedereen om via de online stemmodule op www.denhaagdoet.nl/haagse-helden-stemformulier te stemmen op Tessa. Je vind haar naam in de categorie Onderwijs en Jeugd.
Als je stemt maak je kans op twee overnachtingen in een Ibis hotel naar keuze (Amsterdam, Utrecht, Brussel, Antwerpen, Brugge of Luxemburg-stad), inclusief een plek op de gastenlijst van het Haagse Helden gala! Stemmen kan tot 3 december.

Waarom is Tessa genomineerd?
Tessa is naast haar studie leiding bij de Scouts van Scouting Satoko Kitahara in Leidschenveen. Ze steekt veel tijd in onze scoutinggroep. Zo organiseert ze wekelijks uitdagende activiteiten voor onze leden en heeft ze deze zomer haar zeildiploma gehaald zodat ze onze meiden zeilles kan geven. Wij zijn erg trots op zo’n vrijwilliger!

Help jij ons om Tessa in de spotlight te zetten? Zij heeft het verdiend!
www.denhaagdoet.nl/haagse-helden-stemformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *