van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan. Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden veel. Daarnaast gaan we ook op speurtochten, kamperen we en leren de meiden hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren ze vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd? Neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Zaterdag 10 april hebben de meiden van Scouting Satoko Kitahara met vriendinnen een leuke ochtend beleefd. De Welpen kwamen met hun vriendinnen samen in de frisse buitenlucht, en hebben diverse energieke spellen gespeeld rondom de boerderij. Met maar liefst 59 kinderen hebben we verschillende spellen gespeeld die in het teken stonden van het thema ‘Emoji’s’. Zo moesten ze in teams strijden om een vlag tijdens Levend Stratego, renden ze zich rot om vragen te beantwoorden tijdens het Zweedse renspel, en werden er kaartjes gesmokkeld om een kwartet te vormen. De meiden hebben zich goed vermaakt, en we sloten af met een leuk cadeautje voor alle deelnemers; een mooie emoji-armband. ... Zie meerZie minder

Zaterdag 10 april hebben de meiden van Scouting Satoko Kitahara met vriendinnen een leuke ochtend beleefd. De Welpen kwamen met hun vriendinnen samen in de frisse buitenlucht, en hebben diverse energieke spellen gespeeld rondom de boerderij. Met maar liefst 59 kinderen hebben we verschillende spellen gespeeld die in het teken stonden van het thema ‘Emoji’s’. Zo moesten ze in teams strijden om een vlag tijdens Levend Stratego, renden ze zich rot om vragen te beantwoorden tijdens het Zweedse renspel, en werden er kaartjes gesmokkeld om een kwartet te vormen. De meiden hebben zich goed vermaakt, en we sloten af met een leuk cadeautje voor alle deelnemers; een mooie emoji-armband.Image attachment

Wij wensen onze vrijwilliger Piet Kauffmann een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Wij wensen onze vrijwilliger Piet Kauffmann een fijne dag!
Laad meer