van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan. Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden veel. Daarnaast gaan we ook op speurtochten, kamperen we en leren de meiden hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren ze vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd? Neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Foto's uit het bericht van De Smulhoeve ... Zie meerZie minder

Image attachmentImage attachment

De leiding van de Welpen gaat gewoon door in de zomer. Spullen inpakken voor Nawaka en gelijk onze schuur en kast opruimen. Dan starten we op 27 augustus opgeruimd het nieuwe scoutingjaar. ... Zie meerZie minder

De leiding van de Welpen gaat gewoon door in de zomer. Spullen inpakken voor Nawaka en gelijk onze schuur en kast opruimen. Dan starten we op 27 augustus opgeruimd het nieuwe scoutingjaar.

Comment on Facebook

Goed bezig!

💪💪

Wij wensen onze vrijwilliger Renate een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Wij wensen onze vrijwilliger Renate een fijne dag!
Laad meer