van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan. Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden veel. Daarnaast gaan we ook op speurtochten, kamperen we en leren de meiden hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren ze vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd? Neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ga je je vakantie 2022 plannen, hou een plekje vrij voor het zomerkamp. Het is dus in 2022 niet in de 1e week schoolvakantie ! ... Zie meerZie minder

Ga je je vakantie 2022 plannen, hou een plekje vrij voor het zomerkamp. Het is dus in 2022 niet in de 1e week schoolvakantie !

We hebben genoten van de geur van het kampvuur en het bos. Gelukkig hielden de tenten het regenwater buiten de deur en was het overdag lekker droog. Op naar een mooi en gezellig zomerkamp ... Zie meerZie minder

De Welpen gaan vanavond kamperen. En ze boffen de tenten worden voor ze opgezet ... Zie meerZie minder

De Welpen gaan vanavond kamperen. En ze boffen de tenten worden voor ze opgezet

Comment on Facebook

Wat een luxe 😁

Laad meer