van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen zelf van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, gaan zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan.
Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden speurtochten, gaan kamperen en leren hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Bij de welpen Leidschendam zijn we ook begonnen met het insigne "wijde wereld"! Een wereldkaart, quiz over Ghana, en spellen uit andere landen! Het was erg interessant! ... Zie meerZie minder

Bij de welpen Leidschendam zijn we ook begonnen met het insigne wijde wereld! Een wereldkaart, quiz over Ghana, en spellen uit andere landen! Het was erg interessant!Image attachmentImage attachment

Met onze Welpen uit Leidschenveen zijn we vandaag begonnen aan het #Insigne Wijde Wereld. We waren op "bezoek" in Ghana en hebben allemaal Ghanese spelletjes gedaan.
En omdat Mireille vandaag jarig is hebben we dat gevierd met Amerikaanse donuts. Volgende week gaan we verder de wereld in.
... Zie meerZie minder

Met onze Welpen uit Leidschenveen zijn we vandaag begonnen aan het #Insigne Wijde Wereld. We waren op bezoek in Ghana en hebben allemaal Ghanese spelletjes gedaan. 
En omdat Mireille vandaag jarig is hebben we dat gevierd met Amerikaanse donuts. Volgende week gaan we verder de wereld in.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Van harte gefeliciteerd Mireille!

Mireille, een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Mireille, een fijne dag!

Comment on Facebook

Mireille alsnog gefeliciteerd

Vanmiddag was Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig bij de start van de viering van 100 jaar welpen van Scouting Nederland. De leeftijdsgroep van kinderen van 7-11 jaar startte officieel in 1920 in Nederland. Het bezoek van Koningin Máxima luidt een jaar vol feestelijke activiteiten in. Lees meer 👉 👉 bit.ly/35ShpjZ #100jaarwelpen ... Zie meerZie minder

Laad meer