van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen zelf van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, gaan zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan.
Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden speurtochten, gaan kamperen en leren hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tip voor een leuk uitje komende weekAandacht voor de natuur met een wereldrecordpoging, doen jouw welpen mee? Dat kan met de Grootste-Groene-Speurtocht van Soekky Stories! Met deze gratis GPS adventures krijg je een zintuigenprikkelende beleving met levendige opdrachten en soms best lastige maar hele leuke vragen over de natuur. Om het wereldrecord te halen gaan meer dan 20.000 spelers tussen 10 en 16 augustus de speurtocht lopen. Overal in Nederland zijn speurtochten uitgezet, via grootstespeurtocht.nl/ vind je meer informatie en locaties 🌳🥾 ... Zie meerZie minder

Tip voor een leuk uitje komende week

Tijdlijnfoto'sTIP Je (slaap)uitrusting gaat jaren langer mee als je hier zorgvuldig mee omgaat. Een selfinflating mat bewaar je het beste uitgerold met het ventiel open boven op een kast of onder je bed. #kamp #zomerkamp #selfinflating #kamperen ... Zie meerZie minder

Comment on Facebook

Hebben jullie meer tips aangezien er een nieuwe moet komen 🙃

"Het echte werk is voor alle vrijwilligers die onze scoutinggroep draaiende houden. Voor alle leidsters en leiders die afgelopen week letterlijk op een veld hebben gestaan en daar in een mum van tijd een kamp opbouwen om herinneringen voor het leven te smeden.

Een welgemeende BEDANKT en een stevig applaus! Jullie verzetten bergen werk om ook deze zomer samen verhalen te kunnen creëren. Blijf vooral verder op zoek gaan naar avontuur en geniet!"

👏 Jullie zijn goed bezig. 💪💪
... Zie meerZie minder

Comment on Facebook

Volledig mee eens!

En die herinneringen zijn gemaakt bij mijn scout! Dank!!!

👏👏👏👏👏👏

Helemaal mee eens👍🏻🙏🏻👌🏻

Mijn complimenten voor jullie inzet👍

Helemaal top! 👐🏻

View more comments

Jan, een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Jan, een fijne dag!
Laad meer