van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen zelf van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, gaan zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan.
Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden speurtochten, gaan kamperen en leren hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hans, een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Hans, een fijne dag!

Vandaag was het heerlijk weer voor buitenspellen! In Leidschendam hebben de Welpen een Kubb toernooi gehouden en 10 tellen in de rimboe gedaan. In Leidschenveen zijn de meiden op zoek gegaan naar waterdiertjes en hebben ze bootjes gemaakt. Het was een gezellige en actieve ochtend! 😄 ... Zie meerZie minder

Vandaag weer een gezellige buitenopkomst gehad bij de Welpen Leidschendam! We hebben gezocht naar diertjes in het water en gekeken naar beestjes in de natuur! Ook hebben we ze getekend of opgeschreven. En we hebben een bootje geknutseld, die bleven allemaal drijven 😁 ... Zie meerZie minder

Speurtocht lopen door Leidschenveen ... Zie meerZie minder

Speurtocht lopen door Leidschenveen

Lisanne, een fijne dag! ... Zie meerZie minder

Lisanne, een fijne dag!
Laad meer