van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Durf jij het ook aan?

Gezelligste meiden scouting

Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen van alles ontdekken en doen. We doen te gekke spelen, maken kampvuren, gaan op kamp, zeilen en maken vooral veel plezier.

Wat is scouting Satoko Kitahara?

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen wij voor activiteiten voor meiden. Onze enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan. Uw dochter is vanaf 7 jaar van harte welkom om met ons mee te doen.

Wat doen we allemaal?

Onze afwisselende activiteiten staan in het teken van uitdaging, waarbij we zoveel mogelijk buiten zijn en veel plezier maken. Als waterscoutinggroep zijn we regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden veel. Daarnaast gaan we ook op speurtochten, kamperen we en leren de meiden hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren ze vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Meer weten? Of gratis meedoen?

Scouting kan je het beste ervaren door het te doen! Geïnteresseerd? Neem contact op met Natascha van der Heiden (06-10299555) om af te spreken.

 

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Trots om bij Scouting Satoko Kitahara vrijwilliger te zijn .
Denk je met weemoed terug aan die tijd en vind je het leuk om weer eens te komen stuur me een WhatsApp zou ik erg gezellig vinden en in deze gekke corona tijd meer dan welkom .
... Zie meerZie minder

Trots om bij Scouting Satoko Kitahara vrijwilliger te zijn .
Denk je met weemoed terug aan die tijd en vind je het leuk om weer eens te komen stuur me een WhatsApp zou ik erg gezellig vinden en in deze gekke corona tijd meer dan welkom .

Wie heeft het AD.nl om te bewaren ?Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag! ⭐ Scouting zou niet kunnen bestaan zonder de ruim 30.000 vrijwilligers die zich dagelijks of wekelijks inzetten voor onze vereniging. Chief scout Prof. dr. Freek Vonk ziet de waarde van deze vrijwilligers ook. Daarom heeft hij een bijzondere boodschap voor jou achterlaten op de achterpagina van het Algemeen Dagblad van vandaag. Heb jij je eigen vereniging al gespot? Deel jouw gemarkeerde krant op social met #scoutingnl! 🔥 ... Zie meerZie minder

Wie heeft het AD.nl  om te bewaren ?

Comment on Facebook

Zal zorgen dat hij bij mijn kleindochter Jasmijn van Romburgh komt.

In oktober had ik een idee ik wilde een softshelljas met het logo van Scouting Satoko Kitahara ik zag het helemaal in een blauwe jas met roze print. De Sint heeft mij gehoord en kijken eens wat ik nu heb een eigen jas. Naar mij wens supper cool. ... Zie meerZie minder

In oktober had ik een idee ik wilde een softshelljas met het logo van Scouting Satoko Kitahara  ik zag het helemaal in een blauwe jas met roze print. De Sint heeft mij gehoord en kijken eens wat ik nu heb een eigen jas. Naar mij wens supper cool.Image attachment
Laad meer