van Ruysdaellaan 97, Leidschendam _____ Aristoteleslaan 143, Den Haag
06-10299555
info@satokokitahara.nl

Reünie

12 oktober 2013, Reünie 50 jaar Scouting Satoko Kitahara

De reünie is een groot succes geweest. Ruim 100 dames die lid geweest zijn tussen 1963 en nu zijn geweest. Er werd flink gekletst en  oude foto’s en films bekeken. Het hoogtepunt van de middag was het ‘ Ik hou van scouting’ spel en dan vooral de meezingronde waarbij iedereen uit volle borst meezong met de oude scoutingliedjes.

De foto’s van deze middag staan hier.

 

Scouting Satoko Kitahara bestaat 50 jaar en dit vieren we op 12 oktober met een reünie voor iedereen die in het verleden bij onze groep betrokken is geweest.
Dus ben jij lid geweest? Of leiding? Of technische staf? Of op een andere manier als vrijwilliger bij onze groep betrokken geweest? Meld je dan nu aan voor de reünie via onderstaand formulier.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar iedereen die volgens jou ook lid geweest is van Scouting Satoko Kitahara. Ons budget is namelijk niet groot genoeg is om deze uitnodiging per post naar alle oudleden en -leiding te sturen, dus we kunnen alle hulp gebruiken om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

De reünie is op 12 oktober tussen 15:00 en 18:00 uur.
In verband met de inkopen verzoeken we je om je voor 30 september aan te melden via onderstaand inschrijfformulier.
De entree is 5 euro. Dit kun je vooraf overmaken op ING-rekening 3901070 t.n.v. Scouting Satoko Kitahara o.v.v. Reünie en je naam.

Je ontvangt ongeveer 2 weken voor de reünie een bevestiging met het programma.

Heb je nog vragen? Of wil je meehelpen met de organisatie? Mail dan met de reüniecommissie via reuniesatkit50@gmail.com

We gaan binnenkort op onze website vermelden wie zich hebben aangemeld, als je jouw naam daar liever niet bij wilt hebben, geef dit dan aan bij de opmerkingen in onderstaand inschrijfformulier.

De deelnemerslijst staat online.

Logo 50 jaar Sat Kit