06-10299555
info@satokokitahara.nl

Contributie / kampgeld

Contributie

De contributie is verdeeld in 4 kwartalen. Per kwartaal ontvangt u een factuur en wordt u verzocht het verschuldigde bedrag over te maken. De verdeling is als volgt:
– Factuur september voor periode september, oktober, november
– Factuur december voor periode december, januari, februari
– Factuur maart voor periode maart, april, mei
– Factuur juni voor periode juni, juli, augustus

De bedragen zijn:

Speltak Contributie per kwartaal Kampgeld  **
Welpen € 45 € 175
Scouts € 60 € 175
Explorers € 60 € 175
Loodsen € 60 € 175
Plusscouts € 10

** In een jaar dat we naar NaWaKa gaan, gelden andere bedragen

Opzeggen

Zie voor meer informatie de volgende pagina: Opzeggen

Indien u een ooievaarspas heeft, dan kunt u tot 100% korting krijgen op de contributie en 50% op het kampgeld. Om hiervan gebruik te maken is het nodig om dit bij inschrijving aan te geven.

De verschuldigde bedragen kunnen overgemaakt worden op NL70INGB0003901070 t.n.v. Scouting Satoko Kitahara. Vermeld bij uw betaling het factuurnummer en de voor- en achternaam van uw dochter.

* Gezien de aard van de activiteiten en de frequentie verloopt de contributie op een andere wijze. Wilt u hier meer over weten dan kunt u contact over opnemen op info@satokokitahara.nl

 

Kampgeld

Het zomerkamp bedraagt voor de speltakken € 175,-. Dit is inclusief alle overnachtingen, maaltijden en activiteiten. De kosten voor het eventueel gebruik van openbaar vervoer en persoonlijke uitgaven tijdens kamp zijn niet inbegrepen.

– Wij gaan er vanuit dat al onze leden meegaan op zomerkamp. Wij verzoeken u het eerste deel van het kampgeld uiterlijk 1 december en het tweede deel uiterlijk 1 maart aan ons over te maken.
– Gaat uw dochter niet mee op kamp? Vertel dit zo snel mogelijk aan de leiding van de speltak en stuur een bevestiging naar penningmeester@satokokitahara.nl. Tot 1 december kunt u kosteloos afmelden.
– Voor leden die gedurende het scouting jaar instromen wordt uitgegaan dat zij ook mee gaan op kamp. Mocht dit niet zo zijn, dan horen we dit zo snel mogelijk.

Mocht uw dochter onverhoopt niet meegaan op kamp, dan zijn dit de annuleringskosten:
– Bij annulering voor 1 december: 0%
– Bij annulering tussen 1 december en 1 april: 50%
– Bij annulering na 1 april: 100%

Kampgeld bij aanmelding na 1 april: €200