06-10299555
info@satokokitahara.nl

Steun ons!

Op deze pagina vindt u verschillende manieren om scouting Satoko Kitahara te steunen. Dit kan financieel, maar ook via vrijwilligerswerk.

Tuinaarde Actie

Jaarlijks gaan we in maart diverse wijken langs met kwalitatief zeer goede tuinaarde. De tuinaarde wordt verkocht in zakken van 40 liter, in alle wijken van Leidschendam en Leidschenveen.

 

Geen gesjouw, dat doet scouting voor jou!

Bonbon Actie

Jaarlijks organiseren we in oktober een bonbons actie! Een leiding van een andere scoutinggroep is chocolatier en maakt handgemaakte bonbons. De bonbons zijn bedoeld als leuk kerstpresentje of -traktatie voor vrienden/ familie/ collega’s/ kennissen/ etc. Uitgifte bonbons volgt uiterlijk half december.

Oud Papier

Deponeer je oud papier in de containers op het terrein voor Freddies Hoeve.

De containers zijn altijd open. Het verzoek om GEEN plastic zakken of verpakkingen in de container te gooien.

Financieël

Financiële sponsoring kan via giro NL70INGB0002977242 ten name van Vereniging Scouting Satoko Kitahara.

 

Overig

Heeft u een eigen idee voor sponsoring? Neem contact met ons op, wellicht zijn wij er heel blij mee.

Sponsorkliks

Door uw webinkopen via onderstaande knop te doen gaat een deel van het bedrag naar ons.

Periodieke gift

Met ingang van 1 januari 2010 worden Scoutinggroepen door de belastingdienst gezien als sociaal belang behartigende instellingen (SBBI). Dit betekent dat de groepen vrijgesteld zijn van schenk- en erfbelasting. Scouting Nederland, de regio’s en groepen voor scouts met een handicap blijven de Algemeen nut beogende instantie (ANBI) status houden.

Scouting Nederland heeft, samen met NOC*NSF, vereniging NOV en de federatie dorpshuizen geprobeerd de Tweede en Eerste kamer er van te overtuigen ook lokale vrijwilligersorganisaties onder de ANBI definitie te laten vallen, maar helaas zonder succes.

Een gift aan een ANBI kun je aftrekken bij de aangifte van je inkomstenbelasting, bij een gift aan een SBBI (een reguliere Scoutinggroep) kan dat niet.

Onze Scouting Satoko Kitahara is een groep die werkt met louter vrijwilligers.

Help ons een handje: word sponsor!

Wat geven wij terug?

Afhankelijk van uw wensen en de ondersteuning die u levert, kunnen wij op diverse manieren iets voor u terugdoen:

Exposure
Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een vlag of reclamebord van uw organisatie (indien aangeleverd). Ook kan uw naam aan een activiteit gekoppeld worden.

Website exposure
Op onze website kan uw logo vermeld worden.

Leveren van tegen dienst
Het leveren van tegen diensten is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een dagje teambuilding met uw familie / collega’s, die wij voor u kunnen verzorgen.

Wilt u sponsoren?
Wilt u, namens uzelf of een organisatie, ook iets voor Scouting Satoko Kitahara betekenen? Stuur een e-mail naar info@satokokitahara.nl of bel met Mireille van der Heiden 06-10923620.